Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de traducere si interpretariat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traduceri autorizate/revizie/corectura

Prin colaborarea numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei asiguram traduceri autorizate din toate domeniile, in functie de nevoile dumneavoastra.

- Toti traducatorii sunt vorbitori nativi ai limbii-tinta avand excelente competente lingvistice, capabili sa asigure un nivel inalt de calitate si traduceri precise. Fiecare traducator are competente in anumite domenii si in anumite combinatii de limbi.
- Traducatorii au cel putin doi ani de experienta profesionala in domeniul traducerilor si au terminat un ciclu de invatamant universitar atestat de o diploma.
- Traducerile realizate sunt strict confidentiale.

Traducerile sunt redactate si revizuite in vederea asigurarii unei terminologii coerente, in functie de cerintele dumneavoastra.

Oferim servicii de revizie realizate de specialisti in domeniul limbii-tinta - localizare terminologica sau/si servicii de revizie realizate de vorbitori nativi ai limbii-tinta - localizare lingvistica si culturala.

Serviciile de corectura constau in corectarea greselilor gramaticale, de scriere sau de formulare. Textul final va avea o forma clara, lucru care va asigura usurinta citirii informatiei care se doreste a fi prezentata.

Serviciile noastre sunt complete, ele incluzand (in cazul in care dumneavoastra solicitati) un proces complet - traducere - revizie - corectura - bun de tipar*. Echipa noastra de DTP (Desktop Publishing) va sta la dispozitie pentru materialele care necesita prelucrare grafica. In functie de nevoile dumneavoastra, va vom pregati o oferta personalizata care va va putea ajuta sa economisiti timp si resurse.
*Bun de tipar = acordul de a se tipari o lucrare, pe baza ultimei corecturi.

Domeniile acoperite de traducatorii nostri sunt extrem de variate:

- Traduceri din domeniul juridic (contracte, acte constitutive, decrete, hotarari de guvern, legi, procuri, imputerniciri, declaratii notariale etc.)
- Traduceri din domeniul tehnic (manuale de utilizare/service, brosuri, cataloage de prezentare, proceduri de fabricatie etc.)
- Traduceri din domeniul economic/financiar-bancar (rapoarte anuale, contracte, analize financiare, rapoarte de audit bancar, bilanturi contabile etc.)
- Traduceri din domeniile mass-media si publicitate
- Traduceri din domeniul marketing (brosuri, cataloage de prezentare, studii de marketing etc.)
- Traduceri din domeniul medical (prospecte, documente de spitalizare, manuale aparatura medicala, rapoarte si studii clinice, certificate de analize medicale etc.)
- Traduceri din domeniul IT (documentatie hardware, localizare software, tutoriale, site-uri web etc.)

Puteti apela cu incredere pentru orice tip de traducere, precum traduceri generale, site-uri web, beletristica, reviste, articole, diplome, adeverinte, foi matricole etc.

Intepretariat

Serviciile de interpretariat necesita un inalt nivel de pregatire profesionala. De aceea, in functie de nevoile dumneavoastra, va vom recomanda cele mai potrivite persoane care sa va faciliteze comunicarea cu partenerii dumneavoastra straini, de fiecare data cand veti considera necesar. Experienta indelungata in acest domeniu ne-a determinat sa facem o selectie a interpretilor bazata pe cunostinte lingvistice temeinice, experienta in acest domeniu, cultura generala, cursivitate, adaptabilitate si spontaneitate.

- Servicii de interpretariat consecutiv –  constau in redarea orala a mesajului exprimat de un vorbitor, dupa incheierea unei fraze sau a unei idei exprimate de acesta
- Servicii de interpretariat simultan (la casti) – constau in redarea orala de catre interpret a unui mesaj transmis in sala de conferinte, in acelasi timp cu vorbitorul, in cabina standard, cu echipament de interpretare simultana
Alegerea acestui tip de interpretariat presupune prezenta permanenta a doi interpreti, datorita gradului ridicat al solicitarii. Acestia vor asigura serviciul prin rotatie, la intervale de aproximativ 30 de minute.
Din Gura in Gura